Wertheim modularni trezori

Opšte informacije

Wertheim montažni trezori se proizvode u nekoliko nivoa bezbednosti. Sertifikati, koji se odnose na zemlje, priznaju se od osiguravajućih društava.

Kvalitet

Proizvodi su testirani u laboratorijama VDS-a u Kelnu, priznatom širom Evrope. Test je izveden prema evropskom standardu EN 1143-1 koji je prihvaćen od strane CEA. Potreba za kvalitetom svih modularnih trezora je zasnovana na  višegodišnjem iskustvu u projektovanju i proizvodnji. Wertheim sistem kontrole kvaliteta dokumentuje provere naših stručnjaka i finalnu kontrolu pre isporuke proizvoda.

Izgradnja i montaža

Trezor je završen u roku od 1-2 nedelje, jer nema potrebe za izlivanjem betona tokom instalacije. Montažni trezor može da se gradi kao nezavisna soba ili da bude povezan sa postojećim zidom. Na zahtev, unutrašnja i spoljna stranatrezora može biti pokrivena gips pločama, a takođe mogu biti izvučene električne i alarmne instalacije.

Garancija

Wertheim garantuje savršenu funkcionalnost u trajanju od 2 godine (osim elektronske opreme). Ukoliko proizvod pokaže defekt u ovom periodu, popravka se vrši besplatno.

Proizvodi iz iste kategorije

Naš asortiman

Servis i distribucija

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna. Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Saznajte više o servisu