O nama

Master Team je firma koja se bavi uvozom, distribucijom i održavanjem bankarske, blagajničke i sigurnosne opreme renomiranih svetskih proizvođača kao što su Glory, SBM, ProCoin, Wertheim, Diplomat, Birosafe, Orfix, Obertur, Linton, i mnogi drugi. U prodajnom asortimanu Master Team-a možete pronaći brojače papirnog i kovanog novca, detektore lažnih novčanica, sigurnosne i vatrootporne sefove, sigurnosne vreće za transport, oprema za arhiviranje, sigurnosne zatvornice za plombiranje, sisteme za upravljanje i rukovanje ključevima i mnoge druge proizvode. Master Team uspešno posluje na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. Tokom godina Master Team je izrastao u lidera u oblasti u kojoj posluje a zadovoljdstvo naših klijenata su preporuka kojom se ponosimo.
  • Od 2003 godine sa sedištem u Beogradu. Iskustvo i kvalitet na prvom mestu!
  • Od osnivanja izrasta u lidera na domaćem tržištu iz oblasti prodaje i odžavanja bankarske, blagajničke i sigurnosne opreme.
  • Odabirom renomiranih inostranih partnera, kao i stalnim praćenjem i uvođenjem svetskih inovacija na polju zaštite i bezbednosti ulažemo u budućnost kompanije kao prepoznatljivog brenda na domaćem tržištu.
  • Posebna pažnja se poklanja obuci i usavršavanju svih zaposlenih po visokim standardima.
  • Reference i prisutnost na tržištu su najbolji dokaz naše spremnosti da nudimo klijentima svetski standard i kvalitet.
  • Prednost dajemo profesionalnom i odgovornom odnosu prema radu a naš cilj je da kvalitetno, efikasno, uz strogo poštovanje ugovorenih rokova i po konkurentnim cenama izvršavamo sve obaveze koje preuzimamo.
  • Uspešno poslovanje zavisi od više faktora a jedan od ključnih je prepoznavanje suštinskih potreba klijenta u celini!Budite sigurni da ćemo na ukazano poverenje odgovoriti jos većim, jer se rukovodimo zajedničkim ciljem!
 

Servis i distribucija

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna. Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Saznajte više o servisu