Novosti

MOBILNA STANICA ZA PUNJENJE TELEFONA

NOVI PROIZVOD U PONUDI MASTER TEAM-A

Mobilna stanica za punjenje svih tipova telefona i tableta sadrži 8 eksternih baterija od po 10 000 mAh.

Specifičnost ove mobilne stanice se ogleda u tome što je mogućnost krađe svedena na minimum jer baterije poseduju sistem magnetnog kontaktnog punjenja što znači da ih je moguće puniti isključivo u svojoj originalnoj stanici.

Zbog kompaktnog i elegantnog dizajna predstavlja odličan izbor za restorane, bolnice, hotele, kockarnice...

PREUZMITE PDF SPECIFIKACIJU

PREUZMITE REFERENC LISTU

istella - Novi model sefa u Premium seriji

Renomirani proizvođač vatrootpornih sefova Diplomat je lansirao novi model u seriji PREMIUM.
Detaljnije...

Sef za smeštanje i čuvanje predmeta u radu i zbirki podataka

Protivprovalna i vatrootporna, sertifikovana, Diplomat SS060 serija sefova ispunjava sve zahteve propisane Pravilnikom o poslovnom prostoru za obavljanje detektivske delatnosti i fizičko-tehničkim merama za čuvanje zbirki podataka i drugih evidencija (Sl. glasnik RS, br. 75/2015).
Diplomat SS 060 poseduje sigurnosnu mehaničku ključ ili elektronsku bravu, protivprovalan je prema evropskoj normi EN 14450 u klasi S1 i vatrootporan je 90 minuta prema NT FIRE 017 normi.

Za sve dodatno možete se obratiti našoj prodaji na 011/7130-614 ili putem mejla office@masterteam.rs.

Master Team je razvio potpuno novu paletu smart sefova xSafe.

xSafe je brend pametnih sefova koji obuhvataju čitavu paletu sefova različitih namena a među njima se nalaze xSafe DNT depozitni sefovi, xSafe CDS cash deposit system, xSafe SDB sefovi građana. xSafe u suštini predstavljaju spoj tradicionalnih sigurnosnih proizvoda sa savremenim sistemima evidentiranja, zaštite, upravljanja i kontrole.
 
Za više informacija pozvati.

Servis i distribucija

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna. Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Saznajte više o servisu